Hinnat, junnut

Junnukamppailun (6–12-vuotiaat) kausimaksu:
75 €/kausi/laji (syys tai kevät)


13-vuotiaalle 150 €/kausi, lyhyemmät ajanjaksot normaalihinnaston mukaan.

Hinnat, jatkavat

14-vuotiaat ja ylöspäin:


  • 1kk 50 €
  • 3kk 130 €
  • 6kk 240 €
  • 12kk 400 €


Maksaessasi valitse ajanjakso, johon pystyt myös sitoutumaan. Treeniajan saa katkolle ainoastaan loukkaantumisten ym. ennakoimattomien pidempien poissaolojen vuoksi.


Harjoitusmaksut eivät sisällä erikseen järjestettyjä harjoitusseminaareja.


Maksuohjeet

  • Saaja: Team Atletic Ry
  • Tilinumero: FI09 1367 3000 1124 08
  • Viesti: Harrastajan nimi, laji, josta maksat sekä maksettu aika kuukausina (esim. Harri Harrastaja, thainyrkkeily, 12kk). Junnumaksuissa kirjoita viestiin junnun nimi, laji ja syntymäaika.


Vaikka harrastaisitkin useaa lajia, kirjoitathan viestikenttään silti päälajisi!


Maksuvälineenä käyvät myös Smartum, ePassi ja Edenred.


Maksun suoritettuasi, lähetä kuitti/kuvakaappaus kuitista sähköpostilla totalcenterlahti at gmail.com. Vain tällä tavoin saat treeniaikasi päivitettyä järjestelmään. Jos käytät fyysisiä liikuntaseteleitä tai käteistä, laita silti asiasta viestiä, kun olet antanut setelit salilla ohjaajallesi.

Peruskurssimaksut

Peruskurssin hinta on 90 €/hlö.


Maksamalla yhden peruskurssimaksun, saat käydä yhtä aikaa kaikilla käynnissä olevilla peruskursseilla.

Maksuvälineenä käyvät myös Smartum, ePassi ja Edenred.

Harjoitusmaksun lisäksi jokainen uusi yli 13-vuotias harrastaja ostaa sähköisen kulkukoodin itselleen, thainyrkkeilijät maksavat myös liitolle lisenssimaksun. Yhteensä näiden hinta 10 €, eli thainyrkkeilijät saavat avainmaksusta 5 euron alennuksen. Lue liiton maksusta lisää alempaa.


Thainyrkkeilijöiden harjoituslisenssi, vakuutukseton

Lisenssi on kaikille thainyrkkeilyn harrastajille, jotka eivät kilpaile. Lisenssi ei vaadi vakuutusta ja se on voimassa aina kuluvan vuoden kerrallaan, eli muista uusia lisenssisi aina vuoden vaihtuessa.


Lisenssi ostetaan osoittesta www.suomisport.fi.


Valitse Osta - Osta Lisenssi ja kirjaudu sisään. “Mitä haluat ostaa” -kohdasta valitse Lisenssin tai vakuutuksellisen lisenssin. Kirjoita “Mikä laji saisi olla” -kohtaan Thainyrkkeily. Valitse harrastajalisenssi ja syötä seuraksi Lahti Thaiboxing Club ry.