Hinnat, junnut

Junnukamppailun (6–12-vuotiaat) kausimaksu:
75 €/kausi/laji (syys tai kevät)


13-vuotiaalle 150 €/kausi (6 kk), lyhyemmät ajanjaksot normaalihinnaston mukaan.

Hinnat, jatkavat

14-vuotiaat ja ylöspäin:


  • 1kk 50 €
  • 3kk 130 €
  • 6kk 240 €
  • 12kk 400 €


Maksaessasi valitse ajanjakso, johon pystyt myös sitoutumaan. Treeniajan saa katkolle ainoastaan loukkaantumisten ym. ennakoimattomien pidempien poissaolojen vuoksi.


Harjoitusmaksut eivät sisällä erikseen järjestettyjä harjoitusseminaareja.


Maksuohjeet

  • Saaja: Team Atletic Ry
  • Tilinumero: FI09 1367 3000 1124 08
  • Viesti: Harrastajan nimi, laji, josta maksat sekä maksettu aika kuukausina (esim. Harri Harrastaja, thainyrkkeily, 12kk). Junnumaksuissa kirjoita viestiin junnun nimi, laji ja syntymäaika.


Vaikka harrastaisitkin useaa lajia, kirjoitathan viestikenttään silti päälajisi!


Maksuvälineenä käyvät myös Smartum, ePassi ja Edenred.


Maksun suoritettuasi, lähetä kuitti/kuvakaappaus kuitista sähköpostilla totalcenterlahti at gmail.com. Vain tällä tavoin saat treeniaikasi päivitettyä järjestelmään. Jos käytät fyysisiä liikuntaseteleitä tai käteistä, laita silti asiasta viestiä, kun olet antanut setelit salilla ohjaajallesi.

Peruskurssimaksut

Peruskurssin hinta on 90 €/hlö.


Maksamalla yhden peruskurssimaksun, saat käydä yhtä aikaa kaikilla käynnissä olevilla peruskursseilla.

Maksuvälineenä käyvät myös Smartum, ePassi ja Edenred.

Harjoitusmaksun lisäksi jokainen uusi harrastaja lunastaa itselleen sähköisen kulkukoodin 10 €. Thainyrkkeilijät maksavat myös liitolle lisenssimaksun 20 €. Lue liiton maksusta lisää alempaa.


Thainyrkkeilijöiden lisenssi, vakuutukseton

Lisenssi on kaikille thainyrkkeilyn harrastajille. Lisenssi ei vaadi vakuutusta ja se on voimassa aina kuluvan vuoden kerrallaan, eli muista uusia lisenssisi aina vuoden vaihtuessa.


Lisenssi ostetaan osoittesta www.suomisport.fi.


Valitse Osta - Osta Lisenssi ja kirjaudu sisään. Klikkaa "Ostamaan" kohdasta Haluatko ostaa lisenssin tai vakuutuksen?. “Mitä olet ostamassa?” -kohdasta valitse Lisenssin/pelipassin tai vakuutuksellisen lisenssin/pelipassin. Seuraavassa kohdassa valitset ostatko lisenssin itsellesi vai lapsellesi. Kirjoita “Mikä laji saisi olla?” -kohtaan Thainyrkkeily. Valitse Thainyrkkeilylisenssi ja syötä seuraksi Lahti Thaiboxing Club ry. Jos haluat ostaa myös vakuutuksen, se onnistuu seuraavassa kohdassa. Vakuutus ei ole kuitenkaan pakollinen.