Seuraavat peruskurssit alkavat 15.1.2024

Thainyrkkeilyn, BJJ:n, lukkopainin ja vapaaottelun peruskurssit järjestetään 15.1.2024 alkaen. Vapaaottelun peruskurssi on jo täynnä. Paikkoja on rajoitetusti myös muille kursseille, ja mahdollisia tiedotustilanteita varten tarvitsemme yhteystietosi jo etukäteen, joten varaa paikkasi heti!


Kurssin kesto 6 viikkoa, jonka jälkeen saat kaksi viikkoa ilmaista treeniaikaa jatkavien ryhmiin.


Ikäraja 13 v. Mukaan sisäliikuntavarusteet ja juomapullo. Tatamilla olemme avojaloin.


Etsitkö harrastusta alle 13-vuotiaalle? Tutustu junnukamppailuun!


Treenaa ensimmäinen viikko ilmaiseksi! Kurssin hinta 90 €, joka sisältää kaikki peruskurssitunnit kaikista haluamistasi lajeista. Lisäksi 10 € avainkoodimaksu. Maksuvälineinä käyvät myös Smartum, ePassi ja Edenred.

Mukaan pääset, vaikka et ehtisikään ensimmäisille tunneille. Huomaa, että järjestelmä ei lähetä automaattista vastausviestiä. Kaikkiin ilmoittautumisiin vastataan manuaalisesti lähempänä kurssia.

Thainyrkkeily / Muay Thai

Thainyrkkeilyn peruskurssilla keskitytään kunnon kohottamiseen ja perustekniikoiden opettelemiseen. Tämän jälkeen halukkaiden on mahdollista päästä myös sparraamaan. Naisten tunneilla taas keskitytään välineharjoitteluun ja kuntoiluun.


Sekaryhmä
ma & ke klo 20–21.30


Naisten ryhmä (kunto)
ti klo 17.15–18.30 & to klo 17.30–18.30


BJJ

BJJ:n harrastajat tavoittelevat erilaisia päämääriä; joku haluaa hauskaa ajanvietettä, toinen opettelee puolustamaan itseään ja kolmas harjoittelee määrätietoisesti päämääränään kilpailut. BJJ sopii yhtälailla jokaiselle, miehille ja naisille, lähtötasosta riippumatta.


Sekaryhmä
to klo 18.30–20 & su klo 12–13.30

Lukkopaini ja No-Gi

Lukkopaini ja No-Gi ovat lajeina samankaltaisia kuin BJJ. Näissä lajeissa ei käytetä pukua, mikä onkin oikeastaan suurin ero brasilialaiseen jiu-jitsuun verrattuna. Lukkopainin ja BJJ:n peruskurssi on yhteinen, mutta jatkavissa tunnit ovat, sparrivuoroja lukuun ottamatta, erikseen.


Sekaryhmä
to klo 18.30–20 & su klo 12–13.30


Vapaaottelu / MMA

Vapaaottelu on yhdistelmä sekä pysty- että mattotekniikoita. Menestyvät vapaaottelijat ovat kaikki myös huippupainijoita; tästä syystä vapaaottelun peruskurssi on limittäin lukkopainin peruskurssin kanssa. Voit halutessasi käydä lisää pystyä myös thainyrkkeilyn peruskurssin puolella, sillä kaikille kursseille pääset yhdellä maksulla.


Sekaryhmä
to klo 18.30–20 & su klo 12–13.30